Magazin

Melina Džinović zapanjuje vanjskim izgledom: Savršena figura i nauljena koža

Jedan od najpoznatijih bh. estradnih parova, Haris i Melina Džinović, razišli su se nakon 22 godine ljubavi. Njihova veza je započela 2002. godine, a blagoslovana je dvoje djece, sinom Kanom i kćerkom Đinom. U bračne vode su stupili 12 godina kasnije.

Fotografije iz sretnijih vremena:

U posjedu smo fotografija iz perioda kada je njihova ljubav bila na vrhuncu, a oni su se smatrali jednim od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Idilično ljetovanje:

Jedno od svojih posljednjih idiličnih ljetovanja provodili su porodično u Kanu, gdje su nekada i živjeli. Haris je tada bio u svojim šestim godinama, dok je Melina bila u ranim tridesetima i oduševljavala ljepotom poput modela.

Skupi odmor:

Uživali su u ekskluzivnom ljetovanju na Azurnoj obali, ne štedeći novac za putovanja, luksuznu odjeću i skupocjene automobile. I za ovaj odmor su izdvojili značajan iznos.

Melinin ferari crveni bikini:

Na fotografijama Melina pozira u ferari crvenom kupaćem kostimu, privlačeći pažnju na svoje duge, izvajane i nauljene noge. Na nekim fotografijama su jedno drugome u zagrljaju, što jasno govori o dubini njihove ljubavi u tom periodu.

Sjećanja na prohujale dane:

Iako su se njihovi putovi rastali, ove fotografije ostaju kao sjećanje na ljubav koja je nekada bila jaka i na sretne trenutke koje su dijelili.

Povezano

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button